2010. november 27., szombat

Adagio

Három okom is volt, hogy megfűzzem ezt a gyűrűt.  Régóta fentem már rá a fogam. A gyöngyösblogokban mindig rácsodálkoztam, hogy milyen szép. Természetesen ez a készítője érdeme is.
Aztán akadt itthon egy navette "elfekvőben". Idáig fel se tűnt, hogy az Adagióba éppen ez kell középre.
És végül: olyan kevés szabadidőm van manapság, hogy... ..na, muszáj volt valamit mégis fűznöm, ami hamar elkészül. Persze nem mondom, hogy a kétszálas fűzés a kedvencem lesz, de sikerült megoldani.

A fényképezés igazából megint nem jött össze. A csillogást nem sikerül visszaadni, ill. a navette is  lilás-rózsaszínes, nem ilyen bordós..
Minta: Flot de Paris

16 megjegyzés:

  1. Szép lett!
    A kétszálas nekem mumus:) Egyszer fűztem-pont ezt- többé soha! Magamra kellett szólnom,annyit szitkozódtam:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini! Imádom ezt a mintát..

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű ez a gyűrű.Adagio, nekem örök szerelem és most jut eszembe,nekem meg nincs is pedig sokat megfűztem. Húúúúúúúúúú a kétszálas fűzés engem mindig próbára tesz, legutóbb a Terra gyűrűm tette ezt velem.

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretnék egy ilyen csodás gyűrűt. Nagyon szuper.

    VálaszTörlés
  5. Csodás lett! Ismerve a színeket én is elfogadnám. Kedvet is kaptam hozzá. Veszek navettet és megfűzöm magamnak. A kétszálas fűzést általában átvariálom egyre és csak azután szitkozódom. Kellett ez nekem?!?!? Hehe

    VálaszTörlés
  6. Juj, de rég nem jártam Feléd! De látom, nem tétlenkedsz a kevéske szabadidődben sem:) Irigyellek, hogy ilyen szuper gyűrűd van::))

    VálaszTörlés
  7. Imádom ezt a gyűrűt! Nagyon szép lett! A kétszálas fűzés az nekem sem kedvencem! Inkább többször megyek át a "sorokon", de csak egy szállal! :)
    Ügyes vagy! :)
    Puszi!

    VálaszTörlés