2011. augusztus 13., szombat

Miből lesz a cserebogár? - Játék:-)

Ciciri és Marcsi is meghívott erre a játékra,amit Zsófy indított el, s  amit nagyon köszönök:-))) Tényleg jó visszaidézni a kezdeteket...... s persze az is eszébe jut az embernek ilyenkor, meddig jutott el, mit adott neki a gyöngyözés, ami már nem is csak hobbi, hanem mánia, szenvedély. De hisz Ti is tudjátok...:-))
Szóval nálam 2008 nyarán indult az egész. Kissé stresszes, lelkis időszakomat éltem akkoriban - persze így utólag visszagondolva nem volt komoly dolog, de akkor rendesen megviselt. Anyukám sok nyakláncot, karkötőt megfűzött, s egyre inkább érdekelni kezdett engem is a gyöngyözés. Engem, akinek a kézműves dolgokhoz nem sok érzéke volt/van. A gyöngyfűzés - ha lehet mondani - menedékkeresésnek indult, aztán szépen elhatalmasodott rajtam.
Segítségem nem volt a tanulásban, a környezetemben komolyan senki nem gyöngyözött, minden ismeretet, technikát szép lassan a internetről szedegettem össze,  tanultam meg, sokat segítettek az nlc-s fórum gyöngyöslányai, amit ezúton is köszönök nekik. Aztán amikor blogom lett - persze addig majd 2 év telt el - már rengeteget tanultam a többi blogos- gyöngyöstől is és még szeretnék is:-))
A peyote hurka volt az első, amivel kísérletezgettem, az így készült  "ékszerek" már nincsenek meg, elajándékozgattam őket nagy boldogan.
Aztán jött a befoglalás, amit azóta is imádok.  Egy medált hoztam megmutatni, amelynek - amikor elkészült -rettenetesen örültem. Ez volt az első komolyabb darabom.

Akiket pedig meghívok játszani (legszívesebben mindenkit hívnék):

8 megjegyzés:

 1. Rajta sem látszik hogy az elsők közül való,nagyon szép darab!

  VálaszTörlés
 2. Tényleg jó látni, hogy az ember lánya honnan hova is jutott el, még akkor is, ha ezen sem látszik, hogy kezdő darab! Az elmúlt időszak munkái meg egyenesen remekművek!!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudom miért aggódtál, ház ez elsőre fantasztikus! :) És a színei is nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon kedves kis medálka.Még jó, hogy nem untad meg a befoglalást, ha már az első is ilyen pazar lett!!!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a játékra való invitálást, hamarosan eleget teszek a kérésednek.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a játékmeghívást, cserében én is meghívnálak egyre!:)

  VálaszTörlés