2012. július 15., vasárnap

Tudnék fűzni, de...



Szóval lenne időm fűzni, de mégsincs. Ennek az oka pedig egy tüneményes kiscica, akit valamelyik este az erdőben, a nagy semmi közepén találtunk. Azaz ő jött oda hozzánk dorombolva,nyávogva.  Ott volt a nagy dilemma,hogy mi legyen vele, mivel már van két uszink, s jóból is megárt a sok:)  Aztán cicával még sosem volt dolgunk, bár mindig szerettem volna. És azt sem tudtuk,hogy a két kutyusunk hogy fogadná. Summa summárum, befogadtuk, túlesett az első orvosi vizsgálaton, minden felszerelést, kelléket megkapott  s most  - hogyismondjam -  nemhogy unatkozni nincs időnk, még arra sem jut, amit  szeretnénk vagy muszáj lenne elvégezni. Komolyan, mintha állatóvodában laknánk.  Még szerencse,hogy szabadságon vagyok:)




 A látszat néha csal:)

10 megjegyzés:

  1. Kritti!
    Megértelek uszink csak volt 15 évig,a cicánkat én is a lépcsőházunkban találtam azóta családtag!!Imádom pedig sosem volt cicánk!!Édesek lehetnek együtt!!!Kitartás mert lesznek nem szép napok is de ha rád néz és egyet nyaffant már el is felejted!!:)))))

    VálaszTörlés
  2. Tündéri kis macskosz!!!
    Nekem nagyon régen voltak cicáim.Rettenetesen szeretem őket,de
    emeletes házba nem szeretnék.Az ő életelemük nem a bezártság.
    Mindegyik egy külön egyéniség.Szóval nagyon bírom őket.
    A kutya cica barátság pedig számomra a legcukibb barátság.

    VálaszTörlés
  3. Tündéri a cicus, de imádni valóan aranyosak a kutyusaitok IS!!! Nagyon jól neveltek is az édes kis uszik, kedves érdeklődéssel fogadták - ha jól látom a képen - az új családtagot.

    VálaszTörlés
  4. De edes cuki kis Mirr Murr lett nektek :) A mi cicank Audrey is egy utcan talalt kis macskosz es mar 13 eve velunk el en pedig azota szedem az allergia gyogyszert :))
    Nagyon edesek a kis uszik is. Sopk boldogsagot kivanok az uj kis lakberendezohoz :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon arik a kutyusok és az új kis jövevény is !!!!
    Nekem már csak 3 állatkám van 1 kutyus és 2 cica !!!!
    A kis tacskóm pár hete ment el(már nagyon öreg volt és elment meghalni) és az egyik cicám(őt az autó ütötte el) is pont egy napon !!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyos a cicád! Mi is befogadtunk egy picit, aki nagyon rendetlen, ezért nekem sincs időm a fűzésre.

    VálaszTörlés
  7. Édi cicus!!! Örülök, hogy befogadtad, hidd el meg fogja hálálni. Biztos vagyok benne, hogy jó otthona lesz nálad a kutyusokkal együtt. Sok szerencsét!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm:))) Hú, alig fűzök, folyamatos tréning alatt van a család, és a kutyák is:) De nem bánom, mert nagyon aranyos és iszonyúan rendetlen:) Tényleg átalakítja a lakást:)

    VálaszTörlés