2013. október 6., vasárnap

Urania


Még nyáron készült, csak valahogy sosem fotóztam le. Egyszerű, de nagyon szeretem:)





18 megjegyzés:

  1. Liebe Kritti,
    Die Kette mit Anhaenger hat ein Vintage-Flair, welches gerade stark in Mode ist. Wunderschoene Farbkombination und - natuerlich - exakt gearbeitet!
    Ganz liebe Gruesse
    Carl

    VálaszTörlés
  2. Hi,Kritti:
    Very beautiful pendant with the miniature by one of my favorite artists-Alphons Mucha.I adore secession as the art epoque.The pendant looks so vintae-You have framed it adequately.The colors are perfectly comlimenting the topic of the focal.
    All the Best to You-Halinka-

    VálaszTörlés
  3. Liebe Kritti,
    wunderschöne Farben hast Du gewählt. Der Anhänger hat es mir sehr angetan. Wirklich toll geworden.
    Liebe Grüße
    Christina

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép ! Nagyon szeretem a szecessziót !

    VálaszTörlés
  5. Alomszep a medal.Most akkor oszinte leszek es remelem nem haragszol meg. Mint mindig most is gyonyoru munkat vegeztel.A nyaklanc szinei harmonikusak de nem passzol a medalhoz szerintem ..Ehhez hozzatartozik az hogy mindenkinek mas az izlese nyilvan. Plusz az is hozzatartozik hogy nem en vagyok a legjobb a szinosszeallitasban tehat nem okoskodom csak mondom a velemenyem nehogy megharagudjal ram. Szoval ..Elkepzeltem a medalt egy feketes befoglalassal ami kihangsulyozna a medal szepseget merthogy nagyon szep a medal. A lancot is azokbol a szinekbol valasztanam amik a medalban vannak. Na most megyek a sarokba kukoricara terdepelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Amy, a véleményed, nem haragszom:) Igen, igazad van, talán jobban passzolna a fekete a kék helyett. Csak éppen nem tetszett az a verzió. Ez a sárga nem az az igazi élénksárga, hanem egy halványabb, krémesebb. Az egész olyan - legalábbis számomra - unalmas lett volna. De lehet, csak azért, mert nem igazán szeretem a feketét.

      Törlés
  6. Egyszerűűűűű? Egyszerűen gyönyörű! Nehéz összehozni a dolgokat...az én varrott medáljaim sem olyanok lesznek soha, mint amit előre eltervezek...én pl a medálból kihagytam volna a kék csisziket.....persze mondom ezt utólag....és utólag ugye könnyű hi hi hi

    VálaszTörlés
  7. Csodálatosan szép, különleges darab, minden elismerésem!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép munka! A mintát kihagytam volna a láncból, ha nem haragszol a kritikáért, ugyanis elnyomja a lánc mintája a medált,pedig az csodaszép, de a szemet a lánc mintája vonzza, és csak tudatosan megnézve tűnik fel a medál szépsége, illetve a kék helyett a medálban a medál színeiből választottam volna, ami kiemelte volna a medál "mintáját", úgy, ahogy egyébként a keretben a kásákat használtad.
    Mindez nem von le semmit a munka értékéből, mert gyönyörűen van elkészítve:)).

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép munka, csodás ékszer. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  10. Ez nálam egyáltalán nem az "egyszerű" kategória, :-), csodaszép nyaklánc!!!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép lett! Nekem kifejezetten tetszik a lánc mintázata. Pont annyi és pont olyan, mint amilyennek lennie kell! Csak egy problémám van vele... hogy nem az enyém! :)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm szépen:) Thank you:)

    VálaszTörlés
  13. nagyon szeretem Mucha képeit, tehát nálam már csak nyerő lehet ez a medál. Fantasztikus az összhang a kép és a lánc között.

    VálaszTörlés